Intake

Er is gebleken dat veel ouders, maar ook wijzelf, het fijn vinden de intake bij u ons in het logeerhuis te doen. U kunt het logeerhuis bekijken en tegelijkertijd kunnen we dan samen de benodigde formulieren invullen.

Dat heeft voordelen voor u en voor ons: U kunt in een vertrouwde omgeving ons vertellen wat uw vragen en/of wensen zijn en wij kunnen uw kind observeren en bepalen wat hij/zij nodig heeft betreffende het soort begeleiding/zorg.

Dat is handig, want we willen niets liever dan dat uw kind het bij ons naar zijn zin gaat hebben. Niet dat we daar over in zitten, maar het is zinnig om te zien wat voor “vlees we in de kuip hebben”. Al is het maar om te komen tot combinaties (samenstelling van een aantal kinderen) die “matchen”.

Maar… zoals al eerder gezegd: We proberen zo flexibel mogelijk te zijn en alles is dus bespreekbaar! Wij kunnen ons goed voorstellen dat u het misschien fijn vindt om sowieso eerst eens te zien waar uw kind terecht komt. Neem gerust contact met ons op. Dan maken we een afspraak zodat u ons logeerhuis kunt bekijken.

Contra-indicaties zoals agressie, grensoverschrijdend seksueel gedrag, drugs en/of alcohol worden niet getolereerd bij Logeerhuis POEH!.

We helpen u graag verder!

Meer weten over Logeerhuis POEH!?

Bent u benieuwd wat wij voor u en uw kinderen kunnen betekenen of wilt u meer weten over Logeerhuis POEH!? U kunt ons bereiken via mail@logeerhuispoeh.nl of ga naar contact.

Ga naar contact