Hazerswoude dorp

Gelegen in het mooie Groene Hart staat de locatie logeerhuis POEH! Hazerswoude-Dorp.
De locatie is in 2021 verbouwd voor logeeropvang. Op de eerste etage zijn er 3 slaapkamers gecreëerd met stapelbedden en een royale badkamer. De benedenverdieping heeft een open keuken en een ruime woon/leefruimte. De locatie is niet geschikt voor rolstoelafhankelijke cliënten.

Er worden geen cliënten aangenomen welke grensoverschrijdend gedrag vertonen, weglopen of een vrijheidsbeperkende maatregel nodig hebben.
In de weekenden (vrijdagmiddag t/m zondagmiddag) wordt er logeeropvang aangeboden voor maximaal 8 cliënten. Op de dinsdag, woensdag en donderdag bieden wij BSO+ aan.

Er worden tijdens de weekenden en BSO+ dagen diversen activiteiten aangeboden o.a. Knutsel, kook, spelactiviteiten, naar de speeltuin of een attractiepark. Er is altijd wel iets leuks te bedenken waar we blij van worden! We spelen samen maar leren ook hoe we moeilijke situaties kunnen oplossen en met kleine stapjes werken we naar meer zelfstandigheid.

Samen met de ouders zullen wij de zorg en begeleiding welke de cliënt nodig heeft in kaart brengen zodat de cliënt zich ook bij ons op zijn/haar gemak voelt.
We maken plezier maar er is zeker ook ruimte voor ontspanning. De locatie is goed bereikbaar en ligt centraal gelegen om leuke uitstapjes te maken.

Zijn er vragen? Neem contact met ons op via het contact formulier, email of telefoon.